Robert de Wilt is een romanticus. Een gevoelsmens die alles prachtig weer te formuleren om zo de juiste snaar te raken. Het kan haast niet anders dan dat hij verschrikkelijk handig is met vrouwen. Enfin.... In de voice-over van vandaag brengt hij een gevoelige ballade over iets waar wij allemaal mee van doen hebben. Een serenade over een behoefte die bij het vissen niet altijd even goed uit komt. Zet je speakers aan en geniet weer van mijn nieuwste mashup!
Danny Fairbrass. De 'Big Boss' van de end-tackle gigant Korda wordt al maanden lang geteisterd door valse beten. Wat in eerste instantie om een volle beet lijkt te gaan levert keer op keer niets op. Om gek van te worden... Hoe dit precies komt? Dat zie je in de voice-over van vandaag. Schroef je geluid op en ga er maar weer eens lekker voor zitten. 
De WCC 2015 is net achter de rug en de Nederlanders hebben het ook dit jaar weer heel goed gedaan. Zo wist mr. Sissing de eerste plek te veroveren en hebben de dames van Shimano (Bianca & Lizette) de tweede plaats opgeëist. Natuurlijk zijn we razend benieuwd hoe Bianca Venema en Lizette Beunders het weer voor elkaar hebben gekregen zo goed te scoren. 
Als karpervisser is het niet altijd even gemakkelijk om een stek te onderhouden. We hebben namelijk te kampen met veel karpervissers die naar dezelfde wateren trekken. Wateren waar vaak grote vis rond zwemt. Heb jij een week voorgevoerd, dan is de kans vrij groot dat er een ander op je stek zit. Helaas pindakaas. 
Tijdens het karpervissen, moet je je tussen de actie door weten te vermaken. Marco Kraal, van sportvisserij Nederland heeft een hele leuke manier gevonden om deze eenzame uurtjes te doden. Gelukkig voor hem is hij niet de enige die hier dankbaar gebruik van maakt.
Wanneer je veel vist, besteed je veel tijd aan het wachten op die ene aanbeet. Ardy Veltkamp en Peter Vlasveld weten dit als geen ander en hebben per toeval een manier gevonden om deze uurtjes te vullen. Een leuke tijdsbesteding waar de mannen ook nog eens heel erg goed in zijn geworden!
In 2013 wisten Bianca Venema en Lizette Beunders een schitterende overwinning te boeken op de WCC. Met een ruime voorsprong wisten ze alle mannen van zich af te schudden en met de eerste prijs aan de haal te gaan. Wereldnieuws, en dus kon het ook niet anders dan dat ze heel warm werden onthaald in hun woonplaats Borne.
Bas van Klaveren van The Carpspecialist besloot vorig jaar om met zijn voltallige team af te reizen naar het in Marokko gelegen Bin el Ouidane. Dit exotische water is al een tijd te boeken via Bas en dus voor hem de perfecte locatie voor een geslaagd bedrijfsuitje. 
Vorig jaar dook er een filmpje op van een heldhaftige Ardy Veltkamp, die tijdens zijn vakantie op Ibiza een dief in de spreekwoordelijke kraag wist te vatten. Vrij snel was de politie ter plaatsen zodat Ardy weer verder kon met de orde van de dag. Waarschijnlijk vissen!
Vis TV wordt al sinds jaar en dag gepresenteerd door Ed Stoop en Marco Kraal. Dit kleurrijke duo doet het totaal niet onverdienstelijk, en dit succes is ook de beide heren niet ongemerkt gebleven. Het kan daarom ook niet anders Wanneer je al jaren duizende sportvissers door heel Nederland aan de buis weet te kluisteren. 
Sinds 2015 heeft iedereen, die in het bezit is van een vispas de mogelijkheid iemand mee te nemen naar het water. Op deze manier kunnen ook 'niet vissers' een keertje meemaken hoe leuk het kan zijn zonder hier nu meteen een vispas voor te hoeven aanschaffen.
Korda heeft een nieuwe rubriek op Facebook waarin kritische vragen van bezoekers worden beantwoord door de bekende gezichten van het bedrijf. Dit leuke item zorgt er voor dat het interessant is je vraag te plaatsen op hun Facebookpagina. 
Wie is er niet groot mee geworden? Bert & Ernie. Onze vrienden van Sesamstraat beleven iedere keer weer de meest waanzinnige avonturen. Zo kon ik mij nog een aflevering herinneren waarin de twee besluiten lekker ontspannen een lijntje uit te gooien. Helaas lopen de gemoederen hoog op wanneer Ernie het nét even iets beter blijkt te kunnen dan Bert...
Onze vriend Mourad Aviara heeft het afgelopen jaar meegedaan aan de World Carp Classic (WCC). Traditioneel getrouw wordt er een optocht gehouden richting de loting van de stekken. Wat de meeste van jullie waarschijnlijk niet weten is dat Mourad hier bijna te laat was. 
Achter de schermen van VisTV is het afgelopen jaar weer keihard gewerkt aan alle nieuwe afleveringen voor 2015. Onze vrienden Marco Kraal en Ed Stoop hebben ook deze keer alles op alles gezet om er weer iets leuks van te maken. Zo hebben ze ook een hagelnieuwe intro gemaakt die mij verdacht veel doet denken aan een ander populair duo...