CF Voice-over: Bert en Ernie

Wie is er niet groot mee geworden? Bert & Ernie. Onze vrienden van Sesamstraat beleven iedere keer weer de meest waanzinnige avonturen. Zo kon ik mij nog een aflevering herinneren waarin de twee besluiten lekker ontspannen een lijntje uit te gooien. Helaas lopen de gemoederen hoog op wanneer Ernie het nét even iets beter blijkt te kunnen dan Bert...

Na een avondje puzzelen heb ik weer een hagelnieuwe voice-over voor jullie in elkaar gezet. Ik moet wel zeggen dat ik een aardig schrale strot krijg van dit soort stemmetjes.... Heel veel plezier weer!

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.