CF Voice-over: Commander

De Voice-over van CarpFeeling is een heel groot succes. Uit meerdere hoeken komen positieve geluiden. Mijn dank hiervoor. Zelfs de slachtoffers in kwestie lieten mij weten het wel te kunnen waarderen. Dit is iets dat mij nog meer motiveert om eens in de zoveel tijd een bestaand filmpje eens even filnk door elkaar te husselen.

Deze week is het de beurt aan Bart van den Hurk van Proline. Bart presenteert in dit filmpje hun nieuwste boot, genaamd de commander. Om het ook voet aan wal te krijgen in de Engels sprekende landen probeert hij de presentatie voor een keer in het Engels. Helaas voor Bart gaat niet alles zoals hij dat had gewild.

Heel erg veel kijkplezier!

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.