CF Voice-over; Marco's anekdote

Er wordt hard gewerkt bij de opnames van studio Vis TV. Uiteraard moet er bij zulke opnames hier en daar ruimte overblijven voor een leuke anekdote of een goede grap. Het is flink aanpoten en de boog kan natuurlijk niet altijd gespannen blijven. 

In de CF Voice-over van vandaag komt Marco Kraal met een leuke anekdote voor de dag, die hij misschien beter voor zich had kunnen houden. Maar goed, je weet hoe dat gaat. Het was een lange dag, je bent onder vrienden en op zulke momenten zeg je wel eens dingen die je beter niet had kunnen zeggen ...

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.