CF Voice-over: Meevistoestemming

Sinds 2015 heeft iedereen, die in het bezit is van een vispas de mogelijkheid iemand mee te nemen naar het water. Op deze manier kunnen ook 'niet vissers' een keertje meemaken hoe leuk vissen is, zonder hier nu meteen een vispas voor te hoeven aanschaffen.

Een leuk initiatief waar Robert de Wilt maar al te graag gebruik van maakt. Vissen is namelijk een hele goede manier om elkaar beter te leren kennen. Je krijgt respect voor elkaar en het verbroedert. Dit bij elkaar opgeteld maakt zijn schoonvader natuurlijk de uitgelezen kandidaat voor een tripje... Goede tip Robert!

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.