CF Voice-over: Mourad stelt zich voor

Mourad Aviara is al sinds jaar en dag een grote vriend van CarpFeeling. Om deze reden leek het ons leuk om eens een filmpje van hem te plaatsten. Een filmpje waarin we wat dieper ingaan op deze altijd symphatieke, goedlachse Amsterdammer. Een filmpje waarin we achter de ware reden komen waarom deze goede karpervisser zo vaak aan het water is te vinden. 

Juist, ik heb weer een nieuwe voice-over voor jullie in petto met deze keer in de hoofdrol niemand minder dan mr. Aviara. Heel erg veel kijkplezier en ik hoop dat jullie het weer kunnen waarderen.

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.