CF Voice over - Multitalent

Ernesto Kamminga is al een tijdje gestopt bij Korda. Erg jammer, omdat hij ons elke keer weer wist te verrassen met prachtige vissen, leuke artikelen en leerzame filmpjes. Toch heeft Ernesto niet stil gezeten. Sterker nog, hij heeft er een hobby op nagehouden. Hij is namelijk een groot liefhebber van het zingen van Schlagermuziek, en dit doet hij niet onverdienstelijk! 

Schuif je bureaustoel aan, krik het geluid van je computer op want dit verwacht je niet. Helemaal niet uit de keel van onze sympathieke Groninger! Die Ernesto is werkelijk een multitalent!

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.