CF Voice over - Oeps...

Als er één iemand is, die super ver en ook nog eens heel precies kan werpen is het Frank Warwick wel. Het mag voor zich spreken dat om deze kwaliteit 'de meester' vaak gevraagd wordt voor het testen van verschillende hengels. Deze testjes gaan soms vrij ver en helaas voor Frank loopt dit niet altijd even goed af. Hopen dat onze besnorde karperfluisteraar een goede verzekering heeft...

Ik heb me weer lekker uitgeleefd op bestaande beelden en het weer aardig uit het verband weten te trekken. Zet je volume op standje gevaarlijk en geniet van de nieuwste CF Voice-over!

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.