CF Voice-over: Party

Korda heeft een nieuwe rubriek op Facebook waarin kritische vragen van bezoekers worden beantwoord door de bekende gezichten van het bedrijf. Dit leuke item zorgt er voor dat het interessant is je vraag te plaatsen op hun Facebookpagina. 

Wanneer we deze vragen voorleggen aan Danny Fairbrass hebben we helaas te maken met een taalbarrière. Niet iedereen spreekt vloeiend Engels. Gelukkig hebben de mannen van Korda daar iets op gevonden. Niemand minder dan Kevin Diederen stelt de vragen en voor het gemakt vertaalt hij het meteen even voor ons.

In de voice-over van vandaag lopen er met het vertalen alleen een aantal zaken langs elkaar. Heel veel plezier met het bekijken van CarpFeeling's nieuwste voice-over.

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.