CF Voice-over; Proline oval umbrella

Veel mensen vinden het 'lekker' om producten te zien in een filmpje voor het daadwerkelijk wordt gekocht. Bovendien geeft dit de maker de kans om alle features en het gemak van het product haarfijn aan haar publiek te tonen. Proline speelt handig in op deze behoefte en heeft daarom van meerdere leuke producten zo'n filmpje gemaakt. Dit gebeurt uiteraard door niemand minder dan Bart van den Hurk.

Zo zagen we vorige keer hoe Bart van den Hurk op geheel eigen wijze ons kennis liet maken met de commander. Deze keer toont hij ons de oval brolly. Een gemakkelijke plu, geschikt voor zowel de korte- als de lange sessie.

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.