CF Voice-over; Proline Sleeping zak

Bart van de Hurk, de grote man achter het merk Proline heeft ons de afgelopen jaren flink gevoerd met leuke filmpjes waarin hun nieuwe producten op proffesionale wijze aan het grote publiek werden voorgesteld. Een hele slimme manier om je hagelnieuwe producten tot in de puntjes te presenteren. 

In de CF Voice-over van vandaag stelt Bart ons voor aan de Proline Sleeping bag, of zoals Bart dat zo mooi kan zeggen, de Proline Sleeping zak. Ga er lekker voor zitten, schroef je geluid aan en ik hoop dat jullie mijn gepuzzel weer kunnen waarderen.

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.