CF Voice-over: Radar DS90

Roelof Schut is naast zijn bestaan als docent op de sportvisacademie ook testvisser voor het merk JRC. De sympathieke noorderling is dol op productontwikkeling en draagt hier graag zijn steentje aan bij. Zo zien we in de Voice-over van vandaag hoe belangrijk zo'n ervaren rot kan zijn voor leuke noviteiten.

Geniet weet van deze leuke voice-over. Mocht je toevallig op kantoor zitten, vergeet dan niet een koptelefoon op te zetten of het geluid iets naar beneden te draaien. Deze keer gelukkig niet vanwege obscuur taalgebruik... Enjoy!

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.