CF Voice-over: Roze?

Persoonlijk ben ik een groot fan van het dagelijks terugkomende item 'lucky tv' in DWDD. Fantastisch hoe Sander van de Pavert, de bedenker van dit item elke dag weer een leuke, verrassende draai weet te geven aan alledaagse actualiteiten. Dit doet hij door te knoeien met bestaande montages en hier een ander stemmetje onder te zetten. Naast grappig is het ook nog eens erg knap gedaan.

Dit item heeft mij geïnspireerd om hetzelfde te proberen met wat leuke karperflimpjes. Hiervan zijn er namelijk meer dan genoeg te vinden op het internet. Zo begin ik dit item met het filmpje "Roy Alofs & Ernesto Kamminga op openbaar Frans water".

Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden! Heel veel kijkplezier.

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.