CF Voice-over; Visvakantie

Veel karpervissers zijn momenteel hard bezig met het plannen van een geschikte visvakantie. Een belangrijk klusje omdat je het geld maar één keer uit kunt geven. Veel (karper)reisorganisaties weten dit en spelen hier handig op in en proberen zo goed mogelijk hun aanbod aan de man te brengen. Dit is dan ook het uitgelezen moment om alle zeilen bij te zetten met betrekking tot de promotie.

Ook Bas van Klaveren van The Carp Specialist weet dit maar al te goed en is daarom druk aan het werk om zo veel mogelijk leuke promofilmpjes in elkaar te draaien. Helaas merkt hij al snel dat dit niet altijd even gemakkelijk is. Heel veel plezier met de CF Voice-Over van vandaag.

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.