CF Voice-over: Waar wacht je nog op

Misschien dat je ze nog wel kent, de reclames van Tel Sell. Op de instant fisherman na was het niet om aan te gluren. Tenminste, dat dacht ik altijd, tot ik op een gegeven moment er achter kwam dat ook Proline hier in zijn jonge jaren een spotje voor heeft opgenomen...

Bart van den Hurk, is al sinds jaar en dag werkzaam voor het bedrijf Proline. Ook in zijn 'jongere jaren' stond hij maar wat graag voor het oog van de lens. Hij mag dan wel niet zo vlot praten als Mike, hij doet het lang niet slecht! Geniet van de nieuwste CF Voice-over.

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.