In de laatste week van het jaar hebben we nog een heel erg vette winactie voor je! Tackle tarts opgelet, want deze winactie mag je niet missen. M2 Bait and Tackle en Edwards Custom Upgrades hebben de handen ineen geslagen en een E.C.U. MK1 Compact 2+1 set in het paars beschikbaar gesteld. Daaarbij zitten ook nog de bijbehorende pouches en een gave baseball cap.
Er zijn natuurlijk diverse manieren om je water in kaart te brengen. Met de Deeper PRO+ kan je dit doen zonder gebruik te maken van een boot aangezien je de Deeper gewoon ingooit met een hengel. Vervolgens haal je hem binnen en lees je alles af via je smartphone. Simpel, gemakkelijk en relatief goedkoop. Ze hebben nu ook een aanbiedingsbundel van de Deeper PRO+ waarbij je er voor ongeveer € 50,- aan accessoires gratis bij krijgt. Je kon de laatste twee weken meedoen met onze winactie door een reactie achter te laten op het filmpje. Je leest in dit artikel wie er gewonnen heeft!
Er zijn natuurlijk diverse manieren om je water in kaart te brengen. Met de Deeper PRO+ kan je dit doen zonder gebruik te maken van een boot aangezien je de Deeper gewoon ingooit met een hengel. Vervolgens haal je hem binnen en lees je alles af via je smartphone. Simpel, gemakkelijk en relatief goedkoop. Ze hebben nu ook een aanbiedingsbundel van de Deeper PRO+ waarbij je er voor ongeveer € 50,- aan accessoires gratis bij krijgt. En het mooiste nieuws, wij geven zo'n set t.w.v. € 229,95 weg aan één van onze volgers!
De afgelopen twee weken heb je mee kunnen doen aan een leuke winactie. De opdracht was eenvoudig: zoek de vijf verschillen. Natuurlijk hebben veel mensen de verschillen gevonden en het formulier ingevuld, maar er kan slechts één winnaar zijn. Vandaag lees je wie er binnenkort kan pronken met het gave CF zomerpakket!
Inmiddels is de zomervakantie weer aangebroken en heeft de eerste Nederlandse regio alweer vakantie. Onze zuidelijke buren maken het iets gemakkelijker. Zij doen niet aan regio's en hebben gewoon zomervakantie vanaf 1 juli. Na een lange winter kwam er gelijk een enorm mooi voorjaar en dachten veel mensen dat de zomer dus erg slecht zou worden. Inmiddels kunnen we wel stellen dat dit niet het geval is, want na 15 juni heeft het tot deze week geen spat meer geregend en stijgt het kwik dagelijks tot bovenin de twintig graden. Om het wat comfortabeler te maken aan de waterkant geven wij een gaaf CF zomerpakket weg t.w.v. € 39.85.
Pallatrax heeft een eigen visie als het aankomt op vissen, waar milieu- en visvriendelijk gecombineerd met natuurlijk voedsel de leidraad vormen. Ze hebben daardoor dus ook diverse producten in hun assortiment die duidelijk anders zijn dan je gewend bent. Hun bekendste producten zijn wel de Stonze, Gripz haken en hun Hidra Range. We mogen namens Pallatrax een pakket weggeven met allerlei producten uit hun assortiment welke een winkelwaarde heeft van maar liefst € 105,-
In de CF News Flash van december lieten we al kort het nieuwe Engelse kledingmerk Alien Carp voorbijkomen. Als bedankje mogen we drie mutsen onder jullie verdelen. Via een 'zoek de verschillen' puzzeltje hebben we uit alle goede inzendingen drie winnaars getrokken. Deze gelukkige mogen binnenkort met deze fraaie muts aan de waterkant rondlopen. Lees snel verder of je gewonnen hebt!
In de CF News Flash van december lieten we al kort het nieuwe Engelse kledingmerk Alien Carp voorbijkomen. Als bedankje mogen we drie mutsen onder jullie verdelen, maar laten we eerst eens kijken naar de producten van Alien Carp.
Vorige week was de jaarlijkse VBK-meeting en lanceerde ze het 25-jarig jubileumboek ‘Zilver’. Het is een speciaal boek waarin de historie van de Belgische karpervisserij meer dan ooit naar voren komt. In feite is Zilver een verhalenbundel, samengesteld door de voorzitter Mark Hoedemakers en geschreven door vele fanatieke karpervissers uit België en Nederland (en zelfs Engelstalige bijdrage van Steve Briggs). Vorige week kon je de review lezen van Frank en meedoen aan de prijsvraag. Lees verder om te kijken of jij de winnaar bent geworden.
Met een flink pak sneeuw op de wegen zijn een warme trui en een mok voor de koffie of thee goed bruikbaar! Wij gaan één van onze bezoekers blij maken, want het is tijd voor de uitslag van onze winactie. Vorige week stelden we jullie de vraag: "Hoeveel verschillende designs hoodies verkopen we in de CF webshop? Vele van jullie deden een gok en het antwoord was natuurlijk op te zoeken in de shop zelf. Het goede antwoord was 10. Onder de juiste inzendingen hebben we één winnaar geloot die er vandoor gaat met het volgende kledingpakket van CarpFeeling!
De Sinterklaasgekte is tot een einde gekomen en de goedheiligman is samen met zijn kompanen onderweg terug naar huis. Hoewel het niet lang zal duren voor de kerstman zijn bellen zal laten rinkelen, gaan we eerst bij CarpFeeling nog even door met het weggeven van kado's. Wij hebben namelijk weer een leuke prijsvraag voor je klaar staan op onze website!
De afgelopen twee weken kon je deelnamen aan de winactie die we samen met Nash hebben opgezet. Het prijzenpakket bestond uit maar liefst 20kg Candy Nut Crush boilies uit de Instant Acton range van Nashbait. Deze attractieve boilie heeft een heerlijk romige smaak en bevat Spaans tijgernotenmeel en de originele Scopex no 1 flavour. De 'washed out' look is ook ideaal voor drukbeviste wateren waar felle aaskleurtjes genegeerd worden.
In samenwerking met Nash hebben we een gave winactie voor je opgezet. Jij maakt nu namelijk kans op maar liefst 20kg Candy Nut Crush boilies uit de Instant Acton range van Nashbait. Deze attractieve boilie heeft een heerlijk romige smaak en bevat Spaans tijgernotenmeel en de originele Scopex no 1 flavour. De 'washed out' look is ook ideaal voor drukbeviste wateren waar felle aaskleurtjes genegeerd worden.
Afgelopen week kon je meedoen met onze winactie door te raden hoeveel boilies we in de emmer hadden gedaan. Met een simpel gokje maakte je dus kans op een leuk zomers kledingpakket van CarpFeeling. We hadden er deze keer voor gekozen dat je op allerlei manieren kon meespelen zodat niet alleen onze Facebook volgers kans maakte. We hebben heel diverse antwoorden ontvangen en deze opdracht bleek toch dus niet zo heel gemakkelijk. Bekijk het juiste antwoord en check of dat jij de winnaar bent geworden.
Wat een hitte de afgelopen dagen en naast de hitte ook nog eens een record aan zonnekracht. Een beetje bescherming tegen de zon is dan wel zo fijn, daarom geven wij een vette Snapback weg en we doen daar ook nog een 'Chew On This' shirt bij.  Meedoen is eenvoudig en we leggen je hieronder uit hoe alles in zijn werk gaat.