De afgelopen twee weken kon je deelnamen aan de winactie die we samen met Nash hebben opgezet. Het prijzenpakket bestond uit maar liefst 20kg Candy Nut Crush boilies uit de Instant Acton range van Nashbait. Deze attractieve boilie heeft een heerlijk romige smaak en bevat Spaans tijgernotenmeel en de originele Scopex no 1 flavour. De 'washed out' look is ook ideaal voor drukbeviste wateren waar felle aaskleurtjes genegeerd worden.
In samenwerking met Nash hebben we een gave winactie voor je opgezet. Jij maakt nu namelijk kans op maar liefst 20kg Candy Nut Crush boilies uit de Instant Acton range van Nashbait. Deze attractieve boilie heeft een heerlijk romige smaak en bevat Spaans tijgernotenmeel en de originele Scopex no 1 flavour. De 'washed out' look is ook ideaal voor drukbeviste wateren waar felle aaskleurtjes genegeerd worden.
Afgelopen week kon je meedoen met onze winactie door te raden hoeveel boilies we in de emmer hadden gedaan. Met een simpel gokje maakte je dus kans op een leuk zomers kledingpakket van CarpFeeling. We hadden er deze keer voor gekozen dat je op allerlei manieren kon meespelen zodat niet alleen onze Facebook volgers kans maakte. We hebben heel diverse antwoorden ontvangen en deze opdracht bleek toch dus niet zo heel gemakkelijk. Bekijk het juiste antwoord en check of dat jij de winnaar bent geworden.
Wat een hitte de afgelopen dagen en naast de hitte ook nog eens een record aan zonnekracht. Een beetje bescherming tegen de zon is dan wel zo fijn, daarom geven wij een vette Snapback weg en we doen daar ook nog een 'Chew On This' shirt bij.  Meedoen is eenvoudig en we leggen je hieronder uit hoe alles in zijn werk gaat.
In de afgelopen week heb je mee kunnen spelen met onze Paasactie, waarbij een prachtig kledingpakket van CarpFeeling te winnen viel. Veel (trouwe) bezoekers van onze site hebben aan deze prijsvraag meegedaan en er zijn natuurlijk ook veel goede antwoorden binnen gekomen op de redactie. Bekijk snel de juiste antwoorden en check of jij het CarpFeeling kledingpakket hebt gewonnen!
Het is vandaag goede vrijdag en daarmee de inleiding voor het paasweekend waarin veel karpervissers de waterkant zullen gaan opzoeken. Dat gaan we dit weekend bij CarpFeeling vieren met een leuke winactie, waarbij je kans maakt op een uitgebreid en super gaaf kledingpakket van CarpFeeling! Meedoen is eenvoudig en we leggen je hieronder uit hoe alles in zijn werk gaat.
Wie onze stand op Carp Zwolle heeft gepasseerd, heeft een flyer gehad. Hiermee kon je meedoen aan onze winactie door je in te schrijven op onze nieuwsbrief via een speciale actiepagina. Naast de beursbezoekers mochten natuurlijk ook onze vaste bezoekers gewoon meedoen, en dat hebben we geweten ook! Vandaag maken we de laatste winnaars bekend die een Pureflo Bait Filter of de Korda Carp Line mogen ontvangen.
Wie onze stand op Carp Zwolle heeft gepasseerd, heeft een flyer gehad. Hiermee kon je meedoen aan onze winactie door je in te schrijven op onze nieuwsbrief via een speciale actiepagina. Naast de beursbezoekers mochten natuurlijk ook onze vaste bezoekers gewoon meedoen, en dat hebben we geweten ook! De aanmeldingen stroomden binnen en vandaag maken we de winnaar bekend van de JC Soft Excell XT stretcher.  
Bij onze stand op Carp Zwolle hebben we je uitleg gegeven over de zelfontspanner. Tevens maakte we natuurlijk wat foto's van onze bezoekers. Deze hebben we op Facebook gezet en als je hierin getagd was maakte je ook nog kans op een midweek vissen op De Ronde Bleek. Vandaag maken we zoals beloofd de winnaar bekend die gratis een midweek mag gaan vertoeven op dit mooie water in Brabant. 
Wie onze stand op Carp Zwolle heeft gepasseerd, heeft een flyer gehad. Hiermee kon je meedoen aan onze winactie door je in te schrijven op onze nieuwsbrief via een speciale actiepagina. Naast de beursbezoekers mochten natuurlijk ook onze vaste bezoekers gewoon meedoen, en dat hebben we geweten ook! De aanmeldingen stroomden binnen en vandaag maken we de winnaar bekend van het loodpakket van Strategy.  
Wie onze stand op Carp Zwolle heeft gepasseerd, heeft een flyer gehad. Hiermee kon je meedoen aan onze winactie door je in te schrijven op onze nieuwsbrief via een speciale actiepagina. Naast de beursbezoekers mochten natuurlijk ook onze vaste bezoekers gewoon meedoen, en dat hebben we geweten ook! De aanmeldingen stroomden binnen en vandaag maken we de winnaars bekend van de package deals van Orginals. Ze hadden twee pakketten beschikbaar gesteld en zijn er dus ook twee winnaars die we vandaag mogen blij maken. 
Wie onze stand op Carp Zwolle heeft gepasseerd, heeft een flyer gehad. Hiermee kon je meedoen aan onze winactie door je in te schrijven op onze nieuwsbrief via een speciale actiepagina. Naast de beursbezoekers mochten natuurlijk ook onze vaste bezoekers gewoon meedoen, en dat hebben we geweten ook! De aanmeldingen stroomden binnen en zoals beloofd maken we vandaag de tweede winnaar bekend.  
Wie onze stand op Carp Zwolle heeft gepasseerd, heeft een flyer gehad. Hiermee kon je meedoen aan onze winactie door je in te schrijven op onze nieuwsbrief via een speciale actiepagina. Naast de beursbezoekers mochten natuurlijk ook onze vaste bezoekers gewoon meedoen, en dat hebben we geweten ook! De aanmeldingen stroomden binnen en zoals beloofd maken we vanaf vandaag de winnaars bekend. 
Speciaal voor Carp Zwolle hebben we een prachtige winactie op poten gezet. Door je naam en e-mail adres achter te laten maak je automatisch kans op één van de vette prijzen, beschikbaar gesteld door onze sponsoren Hareco, Zunnebeld, De Tacklebox, Strategy, Originals en Korda! Nu de beurs is afgelopen kan ook jij meedoen. Vanaf 20 februari maken we de winnaars van de prijzen bekend op onze website.
Nog exact twee weken en dan gaan de deuren weer open van de grootste karperbeurs van Europa! Het zal me verbazen als je het nog niet had meegekregen, op social media zie je bijna niks anders meer. Dit zal natuurlijk ook te maken hebben met het feit dat koning Winter een bezoekje heeft gebracht aan ons land en dus het water in veel gevallen is veranderd in ijs. Maar goed, genoeg gekletst want jullie zijn natuurlijk benieuwd of je gratis naar de beurs kan!