Alien Carp Winactie

In de CF News Flash van december lieten we al kort het nieuwe Engelse kledingmerk Alien Carp voorbijkomen. Als bedankje mogen we drie mutsen onder jullie verdelen, maar laten we eerst eens kijken naar de producten van Alien Carp.

De producten van Alien Carp

Zoals al gezegd komt Alien Carp uit Engeland en om precies te zijn Manchester. Over smaak valt te twisten, maar de oprichter James die werkzaam is als kleding designer wilde stijlvolle kleding die toch niet inboet op comfort. Dit laatste is natuurlijk wel belangrijk als je een sessie gaat doen. Vanzelfsprekend is alle kleding voorzien van het logo van Alien Carp. Persoonlijk vinden wij het wel goed verzonnen en geeft de kleding net dit beetje extra. De kledinglijn bestaat uit joggers, shirts, hoodies, petten en natuurlijk diverse mutsen. 

Winactie

Niet iedereen heeft natuurlijk social media en om ook deze bezoekers eens een kans te geven hebben we dit keer gekozen voor een 'Zoek de verschillen'. We hebben een foto bewerkt en hier vijf verschillen in aangebracht. Geef je antwoord via het formulier onder de foto en wie weet loop jij binnenkort met een gave muts van Alien Carp op aan de waterkant. We maken de winnaars 23 februari bekend.

Ik wil graag op de hoogte blijven van het laatste karpernieuws

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.