Alien Carp Winactie - Uitslag

In de CF News Flash van december lieten we al kort het nieuwe Engelse kledingmerk Alien Carp voorbijkomen. Als bedankje mogen we drie mutsen onder jullie verdelen. Via een 'zoek de verschillen' puzzeltje hebben we uit alle goede inzendingen drie winnaars getrokken. Deze gelukkige mogen binnenkort met deze fraaie muts aan de waterkant rondlopen. 

De producten van Alien Carp

Zoals al gezegd komt Alien Carp uit Engeland en om precies te zijn Manchester. Over smaak valt te twisten, maar de oprichter James die werkzaam is als kleding designer wilde stijlvolle kleding die toch niet inboet op comfort. Dit laatste is natuurlijk wel belangrijk als je een sessie gaat doen. Vanzelfsprekend is alle kleding voorzien van het logo van Alien Carp. Persoonlijk vinden wij het wel goed verzonnen en geeft de kleding net dit beetje extra. De kledinglijn bestaat uit joggers, shirts, hoodies, petten en natuurlijk diverse mutsen. 

Oplossing

Niet iedereen heeft natuurlijk social media en om ook deze bezoekers eens een kans te geven hadden we dit keer gekozen voor een 'Zoek de verschillen'. We hadden een foto bewerkt en hier vijf verschillen in aangebracht. Heel ingewikkeld was het niet, al had niet iedereen het koortje op de zwarte hoodie gezien. 

Winnaars

Ten eerste willen we de winnaars natuurlijk namens CarpFeeling en Alien Carp feliciteren. We zullen jullie een e-mail sturen zodat we de mutsen zo snel mogelijk naar jullie kunnen opsturen. Met de huidige kou is een muts natuurlijk geen overbodige luxe. Niet gewonnen? Hou onze website dan in de gaten want we gaan binnenkort nog een erg gave prijs weggeven. Dan rest ons nu nog te vertellen wie er gewonnen heeft:

- D. Munster

- Wouter Dejaegere

- Lars Andrik

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.