And the winner is ...

Een week geleden hebben we jullie flink aan het werk gezet. De opdracht om een passend onderschrift te verzinnen werd leuk opgepakt en zorgde voor veel reacties. Gezien de mooie prijs die er mee te winnen viel was dat natuurlijk ook niet vreemd.


De oplettende kijkers hebben de figurant op deze foto wel herkend als onze gastschrijver Kevin Diederen. Omdat Kevin een week lang voor paal heeft gestaan hebben we ook hem gevraagd naar zijn favoriete inzendingen. Deze hebben we vergeleken met de favoriete inzendingen van de CarpFeeling crew. Het was grappig om te zien dat ook onze humor best verschillend was, maar uiteindelijk hebben we een winnaar kunnen kiezen!“Karpervissers zijn stijfkoppen!”

De bedenker van dit onderschrift is Patrick van Duivenboden. 
Gefeliciteerd Patrick, jij wint dit aaspakket van Dynamite baits en kunt je visjaar dus goed starten! We nemen contact met je op zodat je de prijs zo snel mogelijk in huis hebt.

Via deze weg willen wij Dynamite Baits/Shimano bedanken voor het beschikbaar stellen van dit aaspakket.


Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.