Carp Zwolle 2017 Winactie

Welkom op de speciale Carp Zwolle winactie! Hopelijk hebben we je op de beurs mogen verwelkomen op onze stand en misschien heb je zelfs geluisterd naar de uitleg over het fotograferen met de zelfontspanner en/of het gebruik van visveilige systemen. Hoe dan ook, we hopen dat je een leuke tijd hebt gehad op Carp Zwolle. Wij kunnen jouw beursgevoel nog leuker maken door je kans te laten maken op één van de leuke prijzen die je kan winnen met onze Carp Zwolle Winactie.

69 stap voor stap uitgelegde rigs

Mocht je ons (nog) niet kennen dan willen we onszelf eerst even voorstellen. CarpFeeling is in 2008 opgericht en sindsdien plaatsen we vrijwel dagelijks nieuwe artikelen, geschreven door bekende en onbekende vissers. Deze artikelen zijn zeer divers van aard. Zo plaatsen we leuke sfeerverhalen, stap voor stap uitleg van rigs en systemen, vette video's, gave columns en de laatste nieuwtjes uit de karperwereld. Natuurlijk mag er ook gelachen worden, dus onze Carp Comics en voice-overs mag je niet missen! Onze rijke database bevat momenteel 69 rigs, 38 systemen, 136 tips en ontelbare artikelen! Laat je verrassen door onze content.

Wat kun je winnen?

Speciaal voor deze actie hebben we, in samenwerking met onze sponsoren, een prachtige prijzentafel voor je verzorgd. Wij willen deze sponsoren hartelijk danken voor het aanbieden van de volgende prijzen:

  • 1 x JC Soft Excell XT t.w.v. € 99,- (beschikbaar gesteld door Hareco Hengelsport)
  • 1 x Chub Vantage Carryall t.w.v. € 50,- (beschikbaar gesteld door Zunnebeld)
  • 2 x Originals package deal t.w.v. € 106,-  (beschikbaar gesteld door Originals)
  • 1 x De Tacklebox waardebon t.w.v. € 100,- (beschikbaar gesteld door De Tacklebox)
  • 1 x Strategy lood pakket t.w.v. € 65,-  (beschikbaar gesteld door Strategy)
  • 1 x Trakker Pureflo Baitfilter t.w.v. € 20,- (beschikbaar gesteld door Korda Benelux)
  • 3 x Korda Carp Line t.w.v. € 57,- (beschikbaar gesteld door Korda Benelux)

WinactieWin één van de prachtige prijzen!

Meedoen?

Wil je ook kans maken op één van deze vette prijzen? Laat dan je naam en e-mail adres achter in het onderstaand reactieveld. Simpeler kan niet! Door deel te nemen aan deze winactie zal je automatisch onze wekelijkse nieuwsbrief gaan ontvangen. Jouw gegevens zullen niet met andere partijen worden gedeeld.

Vanaf 20 februari maken we de winnaars bekend op onze website, dus houd onze site goed in de gaten!

Deze actie is mogelijk gemaakt door:

 

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.