Carp Zwolle Winactie - Winnaar 1

Wie onze stand op Carp Zwolle heeft gepasseerd, heeft een flyer gehad. Hiermee kon je meedoen aan onze winactie door je in te schrijven op onze nieuwsbrief via een speciale actiepagina. Naast de beursbezoekers mochten natuurlijk ook onze vaste bezoekers gewoon meedoen, en dat hebben we geweten ook! De aanmeldingen stroomden binnen en zoals beloofd maken we vanaf vandaag de winnaars bekend. 

Chub Vantage Carryall - Medium

De eerste prijs die we gaan weggeven is de medium variant van de Chub Vantage Carryall. Een erg mooi afgewerkte tas van Chub die beschikbaar is gesteld door Zunnebeld.

• Comfortabele Neopreen handvaten met klittenband
• Volledig gevoerd en gewatteerd, inclusief 3 kleinere binnenvakken met rits
• Verstelbare, opgevulde schouderriem
• Zijhandgrepen (L- en XL-versie)
• Verstevigd stikwerk en weefsel op belastingspunten
• Star frame om de vorm van de foedraal te behouden
• Versterkt, waterafstotend basismateriaal dat eenvoudig te reinigen is
• Grote externe vakken die plaats bieden aan viskoffers en accessoirezakjes
• Afmetingen 42 x 30 x 25 cm Chub Vintage Carryall - Medium

Natuurlijk zijn jullie vooral benieuwd wie komend seizoen zijn wandeling naar zijn visstek mag doen met deze fraaie tas aan zijn zijde. De winnaar is geworden: Patrick Tuinebreijer 

Gefeliciteerd Patrick! We zullen via de mail contact met je opnemen voor de uitwisseling van je gegevens, zodat we de prijs naar je kunnen opsturen.

Deze prijs is beschikbaar gesteld door Zunnebeld. Hun webshop bevat al meer dan 16.000 artikelen en mag je dus gerust heel erg uitgebreid noemen. Shop je liever in een echte winkel, dan kan dat ook bij Zunnebeld. De bestellingen uit de webshop worden vanuit hun winkel in Zwolle verstuurd. Vanaf komende donderdag tot zondag hebben ze nog een fantastische actie voor je. Dan vinden weer de jaarlijkse BTW dagen plaats bij Zunnebeld. Op het hele assortiment krijg je dan maar liefst 21% korting!

Niet gewonnen?

Houd dan onze site in de gaten, want de oplettende bezoeker had gezien dat we nog meer mooie prijzen weg te geven hebben. Iedere dag maken we een prijswinnaar bekend op de site. Schrijf je dus nog snel in op onze nieuwsbrief en maak nog kans op de resterende prijzen!

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.