Carp Zwolle Winactie - Winnaar 2

Wie onze stand op Carp Zwolle heeft gepasseerd, heeft een flyer gehad. Hiermee kon je meedoen aan onze winactie door je in te schrijven op onze nieuwsbrief via een speciale actiepagina. Naast de beursbezoekers mochten natuurlijk ook onze vaste bezoekers gewoon meedoen, en dat hebben we geweten ook! De aanmeldingen stroomden binnen en zoals beloofd maken we vandaag de tweede winnaar bekend.

De Tacklebox waardebon t.w.v. € 100,-

Sinds dat Martin en Harnold hun 480m2 winkel in Beilen openden, ontketenden ze zich in razend tempo als speciaalzaak in alles wat met karpervissen te maken heeft. Inmiddels is De Tacklebox niet meer weg te denken en hebben ze een zeer uitgebreid assortiment met alle topmerken. Ze verdelen onder andere Fox, Trakker, Nash, Korda, JAG, Reuben Heaton, Enterprise Tackle, Goo, Mainline, KGB Baits, Rig Solutions, Proline, Skee-tex, ESP, Solar, Wychwood, Atomic, Shimano, Ace, Sportex, Dynamite Baits, Gulp, Penn, Taska, Navitas, Parallelium, MTC Baits, Gardner en nog veel meer. 

Guillaume Claeys mag zijn virtuele winkelmandje gaan vullen bij de Tacklebox en voor € 100,- gratis aftikken. Dat lijkt ons nog eens een mooie 'Seizoensaftrap'! Natuurlijk is de waardebon ook in te leveren bij de winkel en tijdens de seizoensaftrap.

Gefeliciteerd Guillaume! We zullen via de mail contact met je opnemen voor de uitwisseling van je gegevens zodat we de prijs naar je kunnen opsturen.

20% Korting bij De Tacklebox tijdens de Seizoensaftrap

Op 4 maart organiseert De Tacklebox hun 'Seizoensaftrap'. Tijdens deze dag zullen er veel bekende karpervissers aanwezig zijn om een demonstratie te geven. Voor jou als bezoeker (zowel off- als online) hebben ze ook nog een leuke verrassing. Tijdens het afrekenen geven ze je maar liefst 20% korting. Zeg nou zelf, dat is toch een mooi begin van het seizoen?

seizoensaftrap bij de tacklebox

Niet gewonnen?

Houd dan onze site in de gaten, want de oplettende bezoeker had gezien dat we nog meer mooie prijzen weg te geven hebben. Iedere dag maken we een prijswinnaar bekend op de site. Schrijf je dus nog snel in op onze nieuwsbrief en maak nog kans op de resterende prijzen!

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.