Carp Zwolle Winactie - Winnaar 5

Wie onze stand op Carp Zwolle heeft gepasseerd, heeft een flyer gehad. Hiermee kon je meedoen aan onze winactie door je in te schrijven op onze nieuwsbrief via een speciale actiepagina. Naast de beursbezoekers mochten natuurlijk ook onze vaste bezoekers gewoon meedoen, en dat hebben we geweten ook! De aanmeldingen stroomden binnen en vandaag maken we de winnaar bekend van het loodpakket van Strategy.  

Strategy Lood Pakket

Namens Strategy mogen we een loodpakket weggeven ter waarde van € 65,-. In dit pakket vind je alle nieuwe loden van Strategy, zoals de nieuwe flat pear inline, flat pear swivel, flat pear grippa en grippa inline. Natuurlijk zal ook het nieuwe Central Shocker system niet ontbreken. Dit innovatieve loodsysteem is door Strategy zelf ontwikkeld en zoals de naam al doet vermoeden, zal je het volledige loodgewicht gebruiken door dat de onderlijn op het middelpunt van het lood gemonteerd zit. Door middel van de QC Shocker Swivel zal de swivel tijdens de aanbeet loskomen uit het lood, waardoor je een shocker effect creëert. Een subtiel systeem dus wat ook nog eens visveilig is!

CS Systeem van Strategy

Giljom Tinck kwam bij deze verloting naar boven en kan dus binnenkort aan de slag met de nieuwe loden van Strategy. 

Gefeliciteerd Giljom! We zullen via de mail contact met je opnemen voor de uitwisseling van je gegevens, zodat we de prijs naar je kunnen opsturen.

It's gonna be a GRADE season

Het zal niemand ontgaan zijn dat Strategy een zeer fraaie nieuwe range heeft ontwikkeld genaamd "Grade". Nog niet alle producten gezien? Bekijk dan zeker even de onderstaande film.

 

Niet gewonnen?

Houd dan onze site in de gaten, want de oplettende bezoeker had gezien dat we nog meer mooie prijzen weg te geven hebben. Iedere dag maken we een prijswinnaar bekend op de site. Schrijf je dus nog snel in op onze nieuwsbrief en maak nog kans op de resterende prijzen!

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.