Carp Zwolle Winactie - Winnaar 6

Wie onze stand op Carp Zwolle heeft gepasseerd, heeft een flyer gehad. Hiermee kon je meedoen aan onze winactie door je in te schrijven op onze nieuwsbrief via een speciale actiepagina. Naast de beursbezoekers mochten natuurlijk ook onze vaste bezoekers gewoon meedoen, en dat hebben we geweten ook! De aanmeldingen stroomden binnen en vandaag maken we de winnaar bekend van de JC Soft Excell XT stretcher.

JC Soft Excell stretcher

Namens Hareco mogen we een stretcher van JC Carp Products verloten en wel de JC Soft Excell XT. Deze stretcher heeft een lichtgewicht frame, gemaakt van geanodiseerd aluminium, maar is belastbaar tot 190 kg. Alle poten zijn traploos verstelbaar en voorzien van modderpoten. Met ook nog een uitneembaar hoofdkussen is het niet voor niets een veel verkochte stretcher. 

Pieter van Winkelhof mag binnenkort lekker gaan wegdromen op deze stretcher van JC Carp Products.

Gefeliciteerd Pieter! We zullen via de mail contact met je opnemen voor de uitwisseling van je gegevens, zodat we de prijs naar je kunnen opsturen.

Hareco breidt uit naar maar liefst 2100 m2

Al 46 jaar is Hareco gevestigd in de Rembrandlaan in Sliedrecht, maar daar gaat verandering in komen! Hun huidige pand heeft een oppervlakte van 180 m2 maar daar past het hele assortiment al lang niet meer in. Dus werd het tijd om een nieuw pand te gaan zoeken. Hareco pakt dit serieus aan en zal medio April hun nieuwe pand openen.

Ook is Hareco sponsor van het Nederlands Heren en Dames WK Karperteam

Het nieuwe pand heeft een vloeroppervlakte van 2100 m2, wat dus meer dan een vertienvoudiging is! In de showroom zullen straks bijna alle tenten, rod pods, bedchairs en dergelijke uitgestald staan. Naast de veel grotere winkel zal er ook meer parkeerruimte zijn en is een bezoekje aan Hareco straks nog net iets makkelijker. Met deze uitbreiding wordt het de grootste karper gerelateerde hengelsportzaak in Nederland!  

Er wordt nu nog flink gewerkt aan de nieuwe showroom

Niet gewonnen?

Houd dan onze site in de gaten, want de oplettende bezoeker had gezien dat we nog meer mooie prijzen weg te geven hebben. Iedere dag maken we een prijswinnaar bekend op de site. Schrijf je dus nog snel in op onze nieuwsbrief en maak nog kans op de laatste prijzen!

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.