Carp Zwolle Winactie - Winnaar 7 & 8

Wie onze stand op Carp Zwolle heeft gepasseerd, heeft een flyer gehad. Hiermee kon je meedoen aan onze winactie door je in te schrijven op onze nieuwsbrief via een speciale actiepagina. Naast de beursbezoekers mochten natuurlijk ook onze vaste bezoekers gewoon meedoen, en dat hebben we geweten ook!  Names Korda mogen we zelfs twee prijzen weg geven. Namelijk het gepatenteerde Trakker Pureflo Bait System en 3 klossen Korda Carp Line.

Trakker Pureflo Bait System

Het lijkt zo simpel: een emmer met een uitlekbak er in. Toch was het pas vorig jaar dat dit systeem op de markt kwam. Trakker had hier natuurlijk erg goed over nagedacht en tot in de kleine details is alles perfect afgewerkt. De uitlekemmer staat op een kleine verhoging zodat je aas vrij ligt van de bodem van de emmer. De uitlek emmer is zo ontworpen dat als je hem een kwartslag draait, hij bovenop de bijpassende emmer gezet kan worden en vervolgens het vocht uit de emmer kan lopen. Ideaal als je dus je boilies wilt laten soaken in een liquid of water. Natuurlijk is het ook te gebruiken bij particles, zoals mais en hennep. Bekijk ook het onderstaande (Engelstalige) filmpje waar alle features worden belicht van dit toch wel erg handig systeem.

Korda Carp Line

Met Carp Line heeft Korda een erg veelzijdige hoofdlijn op de markt gezet die in bijna alle situaties te gebruiken is. Deze nylon is erg schuurbestendig en zinkt enorm goed af. Vervolgens is de lijn uitgevoerd in een SUB-groene kleur, zodat hij in bijna alle situaties goed wegvalt tegen de bodem. Volgens Korda zelfs in helder water. Nylon heeft natuurlijk de eigenschap dat er rek op zit, de mate van rek is verschillend per type. Carp Line heeft voor nylon begrippen een erg lage rek. In combinatie met de schuurbestendigheid kan deze lijn dus ook gebruikt worden bij obstakels.

Winnaars

We mogen Erik van Halderen feliciteren met het Trakker Pureflo Bait Systeem. Kris Hoekstra mag drie klossen Korda Carp Line van ons verwachten en kan dus met vers nylon op de spoel zijn seizoen beginnen. 

Gefeliciteerd Erik en Kris! We zullen via de mail contact met jullie opnemen voor de uitwisseling van jullie gegevens, zodat we de prijs naar jullie kunnen opsturen.

Niet gewonnen?

Dit waren helaas de laatste prijzen van onze Carp Zwolle acties. We wensen alle winnaars veel plezier met hun gewonnen prijzen en we horen graag hoe de prijzen jullie bevalen zijn. Hou onze site in de gaten voor nieuwe acties! Natuurlijk kan je nog wel steeds je inschrijven voor de nieuwsbrief zodat je via de mail op de hoogte word gehouden van het allerlaatste nieuws.

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.