CarpFeeling 10 jaar - Attractive Baits Winactie

CarpFeeling bestaat inmiddels al 10 jaar en dat vieren we natuurlijk graag met jullie. We hebben dan ook diverse winacties kunnen regelen met onze mediapartners. Namens Attractive Baits mogen een Red / Fish / Garlic Package verloten ter waarde van €104,-.

Wat kan je winnen?

Knoflook, of te wel look zoals ze dat zeggen bij onze zuiderburen, is een ingrediënt wat onze geschubde vrienden maar als te graag lusten. Vele merken hebben dan een look boilie in hun assortiment, maar door het gebruik van predigested fish meal, gemalen hennep, een hoge dosis robin red en diverse andere ingrediënten die ze niet prijs geven is deze boilie van Attractive Baits zeer onderscheidend. 

In deze Instant Session Pack vindt je:

  • 5 kilo 15 mm Shelf-live Boilies
  • 5 kilo 20 mm Shelf-live Boilies
  • 1 L Bait Juice Garminol
  • 1 potje 15mm High-Visual White-Extreme Garlic
  • 1 Kg Method mix Red Fish Garlic

De resultaten spreken voor zichzelf!

Hoe kan je winnen?

Aangezien we best een hoop leuke prijzen hebben vonden we het lastig om deze te verdelen over de verschillende social media kanalen en de website. Dus hebben we er voor gekozen de inzendingen te combineren en dan uit de gezamenlijk inzendingen een winnaar te kiezen. Ben je een social media tijger dan maak je extra kans. Je kan meedoen door de Facebook post te liken en delen, de Instagram post te liken en/of een kort commentaar onderaan dit artikel te plaatsen. Wij verloten de prijs onder alle inzendingen over 10 dagen en zullen dan contact opnemen met de winnaar.

Deze fraaie spiegel kon de Red / Fish / Garlic niet weerstaan!

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.