CarpFeeling 10 jaar - Hareco Hengelsport Winactie

CarpFeeling bestaat inmiddels al 10 jaar en dat vieren we natuurlijk graag met jullie. We hebben dan ook diverse winacties kunnen regelen met onze mediapartners. Namens Hareco Hengelsport mogen we een JC Carp-Products Ultra Soft Alu Mark 3 stretcher verloten.

Wat kan je winnen?

De JC Carp-Products Ultra Soft Alu Mark 3 stretcher heeft een winkelwaarde van € 159,95 bij Hareco Hengelsport, maar laat je niet mis kijken door de prijs! Voor gelijkaardige stretchers van andere merken ben je een stuk meer kwijt. Deze stretcher heeft een geannosisserd aluminium lichtgewicht frame van 8053 des™ met moddervoeten. Een dik afritsbaar fleece matras met afwasbaar weli wipe, neopreen hoofdsteun met uitritsbaar kussen. Tevens heb je een vakje op je kussen voor je mobiel en een tasje onder het matras voor zaken zoals je portemonnee. De poten zijn traploos verstelbaar en voorzien van moddervoeten. De hele stretcher heeft slechts een gewicht van 6,7 kg, maar kan toch belast worden tot 190 kg

Patricia kan beamen dat deze stretcher heerlijk ligt!

 

Hoe kan je winnen?

Aangezien we best een hoop leuke prijzen hebben vonden we het lastig om deze te verdelen over de verschillende social media kanalen en de website. Dus hebben we er voor gekozen de inzendingen te combineren en dan uit de gezamenlijk inzendingen een winnaar te kiezen. Ben je een social media tijger dan maak je extra kans. Je kan meedoen door de Facebook post te liken en delen, de Instagram post te liken en/of een kort commentaar onderaan dit artikel te plaatsen. Wij verloten de prijs onder alle inzendingen over 10 dagen en zullen dan contact opnemen met de winnaar.

 

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.