CarpFeeling 10 jaar - M2 Bait and Tackle Winactie

CarpFeeling bestaat inmiddels al 10 jaar en dat vieren we natuurlijk graag met jullie. We hebben dan ook diverse winacties kunnen regelen met onze mediapartners. Namens M2 Bait and Tackle mogen we een Custom Carp Products Carry All en een Camo Carpers Hook Line and Stinkers inclusief navulling en booster verloten.

Met de Camo Carpers Hook Line and Stinkers ruikt je auto heerlijk fris en het staat ook nog eens gaaf!

Wat kan je winnen?

De Camo Carpers Hook Line and Stinker is een luchtverfrisser die als boilie is vermomd aan een onderlijn. Erg gaaf om natuurlijk in je auto te hangen. Ze zijn verkrijgbaar in de geuren: Strawberry, Pineapple, Blueberry, Tangerine en Coconut. Je mag een geur uitkiezen en krijg er dan ook de bijbehorende navulling en booster er bij. Naast deze gave luchtverfrisser krijg je er ook een Carry All bij van het Engelse Custom Carp Products. Deze tas is 100% waterdicht en gemaakt van heavy duty DPM Cordura en heeft de afmetingen 45x25.5x25.5 cm. 

Deze prijzen zijn beschikbaar gesteld door M2 Bait and Tackle. Sinds dit voorjaar hebben ze hun nieuwe showroom geopend waar Edwin en Patricia een kijkje gingen nemen. De showroom is echt een pareltje geworden wat ons betreft. Naast alle producten vindt je er ook diverse collectors items uit hun privé collectie. Een aanrader voor de echte tackle tart! Lees een verslag van het bezoek via deze link.

Custom Carp Products Carry All

Hoe kan je winnen?

Aangezien we best een hoop leuke prijzen hebben vonden we het lastig om deze te verdelen over de verschillende social media kanalen en de website. Dus hebben we er voor gekozen de inzendingen te combineren en dan uit de gezamenlijk inzendingen een winnaar te kiezen. Ben je een social media tijger dan maak je extra kans. Je kan meedoen door de Facebook post te liken en delen, de Instagram post te liken en/of een kort commentaar onderaan dit artikel te plaatsen. Wij verloten de prijs onder alle inzendingen over 10 dagen en zullen dan contact opnemen met de winnaar. 

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.