CarpFeeling bestaat 10 jaar en Martin SB viert dat graag mee!

Speciaal voor de verjaardag van CarpFeeling stelt Martin SB een prachtig Monster Crab & Aminol pakket beschikbaar ter waarde van bijna €40,00! Het Monster Crab & Aminol pakket bestaat uit: 2,5 kilo 20mm boilies, Monster Crab & Aminol Super Smog en een potje met zowel fluor als foodbased pop-ups.

Teammember Cyriel Ramlakhan met zijn gezin en een brute spiegel gevangen op Monster Crab & AminolTeammember Cyriel Ramlakhan met zijn gezin en een brute spiegel gevangen op Monster Crab & Aminol

De Martin SB Monster Crab & Aminol is de ‘luxe’ versie van de Classic Range Monster Crab en is voorzien van LT vismeel, CPSP predigested vismeel, aminol, Haith’s Robin Red en zalmolie. Een boilie met een perfecte voedingswaarde en een zeer hoge instant respons. Attractors gecombineerd met de enige echte Martin SB Monster Crab flavour maakt deze boilie onweerstaanbaar!

Meer weten over Monster Crab & Aminol?

Er is een nieuwe Martin SB video over Monster Crab & Aminol. Een aanrader! Ook kan je het artikel lezen van Cyriel waar hij meer verteld over deze range. Meer weten over Martin SB? Bezoek dan de website: www.martinsb.com

Hoe kan je winnen?

Aangezien we best een hoop leuke prijzen hebben vonden we het lastig om deze te verdelen over de verschillende social media kanalen en de website. Dus hebben we er voor gekozen de inzendingen te combineren en dan uit de gezamenlijk inzendingen een winnaar te kiezen. Ben je een social media tijger dan maak je extra kans. Je kan meedoen door de Facebook post te liken en delen, de Instagram post te liken en/of een kort commentaar onderaan dit artikel te plaatsen. Wij verloten de prijs onder alle inzendingen over 10 dagen en zullen dan contact opnemen met de winnaar. 

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.