CarpFeeling 10 jaar - Nash Winactie

CarpFeeling bestaat inmiddels al 10 jaar en dat vieren we natuurlijk graag met jullie. We hebben dan ook diverse winacties kunnen regelen samen met onze mediapartners. Aangezien we 10 jaar zijn geworden hebben we dus ook toepasselijk 10 winacties opgezet die we dus ook de komende 10 dagen zullen lanceren. We trappen deze serie van 10 acties dan ook af met de gloednieuwe Nash Scope GT 6000 molens die door Nash beschikbaar zijn gesteld.

Nash Scope GT 6000

In de onderstaande video beschrijven Alan Blair and Mike Wilson welke features deze molens van Nash hebben en hoe ze tot stand zijn gekomen. Zoals de naam al doet vermoeden passen deze nieuwe molens natuurlijk perfect onder de Scope hengels. 

Hoe kan je winnen?

Aangezien we best een hoop leuke prijzen hebben vonden we het lastig om deze te verdelen over de verschillende social media kanalen en de website. Dus hebben we er voor gekozen de inzendingen te combineren en dan uit de gezamenlijk inzendingen een winnaar te kiezen. Ben je een social media tijger dan maak je extra kans. Je kan meedoen door de Facebook post te liken en delen, de Instagram post te liken en/of een kort commentaar onderaan dit artikel te plaatsen. Wij verloten de prijs onder alle inzendingen over 10 dagen en zullen dan contact opnemen met de winnaar. 

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.