CarpFeeling 10 jaar - Poseidon Winactie

CarpFeeling bestaat inmiddels al 10 jaar en dat vieren we natuurlijk graag met jullie. We hebben dan ook diverse winacties kunnen regelen met onze mediapartners. Als laatste mogen we namens Poseidon Angelsport een zeer compleet pakket verloten. In dit pakket vind je diverse bijzondere producten uit hun range! Dit pakket heeft een waarde van maar liefst 332 euro!

Wat kan je winnen?

Poseidon Angelsport is een merk wat zeer veel innovatieve producten in hun assortiment heeft. De lezers van de News Flash zullen dan ook al veel hun producten voorbij hebben zien komen. Zo hebben ze onder andere de Groundtester waarmee je een 'hap' uit de bodem kan nemen. In de modder vissen is helemaal niet slecht zolang de vis hier ook wilt eten natuurlijk. Als je dus allerlei zaken zoals bloedwormpjes en slakjes vindt weet je dus dat de karper hier zijn natuurlijke voedsel komt halen. Ook de SHR Bobbin heeft een twist die je best innovatief mag noemen. In tegenstelling tot de meeste andere bobbins heeft de SHR een release mechanisme wat getriggerd wordt zodra de ketting op spanning komt. Dit kan je doen door de hengel op te pakken of door gebruik maken van de Trigger Adjuster. Met de Trigger Adjuster kan je er zelf voor kiezen wanneer de ketting strak komt te staan. Wil je dus dat de bobbin er al afvalt zodra tegen de hengel aan komt dan is de Trigger Adjuster wat je zoekt. Tom Lenters heeft de SHR Bobbins met Trigger Adjuster recentelijk gereviewed en check dus dit artikel als je alles wilt weten over deze bobbin. Ook hun Markerboei heeft enkele speciale features. Zo zal het afrollen van de marker stoppen zodra deze de bodem raakt. Door gebruik te maken van elastiek heeft de boei ook geen last van golven of stroming. Bovenstaande producten vindt je allemaal in het pakket van Poseidon, maar nog meer zelfs!

In het pakket van Poseidon vindt je:

  • 2 x Toplood
  • 2 x Speed Release
  • 2 x Markerboei
  • 2 x SHR Bobbin + Trigger Adjuster
  • 1 x Groundtester
  • 1 x Casting Groundtester

Hoe kan je winnen?

Aangezien we best een hoop leuke prijzen hebben vonden we het lastig om deze te verdelen over de verschillende social media kanalen en de website. Dus hebben we er voor gekozen de inzendingen te combineren en dan uit de gezamenlijk inzendingen een winnaar te kiezen. Ben je een social media tijger dan maak je extra kans. Je kan meedoen door de Facebook post te liken en delen, de Instagram post te liken en/of een kort commentaar onderaan dit artikel te plaatsen. Wij verloten de prijs onder alle inzendingen over 10 dagen en zullen dan contact opnemen met de winnaar.

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.