CarpFeeling 10 jaar -Zunnebeld Winactie

CarpFeeling bestaat inmiddels al 10 jaar en dat vieren we natuurlijk graag met jullie. We hebben dan ook diverse winacties kunnen regelen met onze mediapartners. Namens Zunnebeld mogen een cadeaubon verloten van € 50,-.

Wat kan je winnen?

Namens Zunnebeld mogen we een cadeaubon verloten van € 50,-. Deze kan je zowel online in hun webshop of in hun stenen winkel in Zwolle verzilveren. Zunnebeld bestaat al sinds 1926 en gaat dus een behoorlijke tijd terug. De huidige winkel beslaat een oppervlakte van 800 m2 waarvan 400 m2 ingericht is voor de sportvisserij. Het assortiment is erg compleet en bevat dan ook producten voor allerlei soorten visserij. Hebben ze iets niet in het assortiment dan bestellen ze dit graag voor je! Via de mail, telefoon, Facebook of gewoon in persoon staan ze je graag ten dienst. Volg Zunnebeld ook op social media! Naast dat je op de hoogte wordt gehouden van de laatste producten en aanbiedingen vindt je er ook de 'De avonturen van Zunnebeld'. Deze worden ook af en toe gebundeld en krijg je dan gratis bij een bestelling. 

 

Hoe kan je winnen?

Aangezien we best een hoop leuke prijzen hebben vonden we het lastig om deze te verdelen over de verschillende social media kanalen en de website. Dus hebben we er voor gekozen de inzendingen te combineren en dan uit de gezamenlijk inzendingen een winnaar te kiezen. Ben je een social media tijger dan maak je extra kans. Je kan meedoen door de Facebook post te liken en delen, de Instagram post te liken en/of een kort commentaar onderaan dit artikel te plaatsen. Wij verloten de prijs onder alle inzendingen over 10 dagen en zullen dan contact opnemen met de winnaar.

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.