De winnaar van het CF zomerpakket is...

De afgelopen twee weken heb je mee kunnen doen aan een leuke winactie. De opdracht was eenvoudig: zoek de vijf verschillen. Natuurlijk hebben veel mensen de verschillen gevonden en het formulier ingevuld, maar er kan slechts één winnaar zijn. Hieronder lees je wie er binnenkort kan pronken met het gave CF zomerpakket!

Eerst kijken we even naar de opgave, want welke verschillen vielen er nu te vinden in de opdracht? Hieronder zie je de vijf aanpassingen die we hebben gedaan. Had jij ze alle vijf goed?

De vijf aanpassingen waren goed te vinden
De vijf aanpassingen waren goed te vinden

Het samengestelde zomerpakket vertegenwoordigt een waarde van € 39.85 en bestaat uit de volgende artikelen:

Uit de goede inzendingen hebben we een willekeurige naam geloot. De winnaar van het pakket is Menno Verzijl. Van harte gefeliciteerd Menno! Neem even contact met ons op zodat je zo snel mogelijk van deze zomerse kleding en de mok kunt genieten.

Nu niet gewonnen? Houd de website in de gaten voor meer leuke acties ;)

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.