Winnaar 'Zoek en Win'

Een aantal weken geleden heb je je hier op CarpFeeling rot gezocht naar een aantal stukken lood. Deze loden had ik provisorisch op de bodem van een meer 'geshopt'. Dat de loden van CarpDoctor Leads goed gecamoufleerd waren bleek uit de antwoorden die we hebben ontvangen. Gelukkig waren er genoeg mensen over die het juiste aantal wisten te vinden. 

Het juiste antwoord is namelijk 20. Dit is dan ook precies het aantal loden dat wij hebben ontvangen van Karperwebshop.nl en weggeven aan de winnaar van dit spel. Een toffe prijs toch? Hier moet je wel even mee vooruit kunnen.

1

20 verschillende loden van CarpDoctor Leads

Tussen alle correcte inzendingen hebben wij een winnaar gekozen. De winnaar van deze actie is: Tom Olde Heuvelt. Van harte gefeliciteerd Tom. Wij zullen deze week contact met je opnemen zodat je deze loden zo snel mogelijk in huis hebt. Kun je ze misschien dit jaar nog te water laten.

Lead -uitslag

Het was even zoeken ...

Bedankt allemaal voor het meespelen. Wie zijn wij zonder jullie!? Ook karperwebshop.nl wil ik graag bedanken voor het beschikbaar stellen van deze prachtige prijs!

Link: Karperwebshop.nl

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.