De winnaars zijn bekend!

Twee weken geleden openden we in samenwerking met AVK en MTC de week met een super leuke actie. Een actie waarbij je met het maken van een simpele printscreen een flink lading boilies en tijgernoten kon winnen. Met het winnen van de hoofdprijs hoef je de rest van het jaar dus geen voer meer te kopen.

Naarmate de hoeveelheid foto's toenam kregen deze ook een steeds creatievere uitwerking te zien. Mensen gingen de printscreens zelfs animeren waardoor je hele leuke, korte filmpjes te zien kreeg. Dit zien wij - en de sponsors - natuurlijk heel graag.


Deze actie duurde van zondag 15-07-2012 tot gisteren (29-07-2012). Dit betekent dus dat wij drie mensen heel erg blij mogen maken met een vracht voer!! Dat is een lekker begin van de week zeg!!

Waar hebben we nou precies op gelet bij het beoordelen van de printscreens? Om te beginnen hebben we alle screens op een grote hoop geveegd en gekeken naar de mooiste momentopname. De scherpte van de foto en het zicht onderwater spelen hierin een grote rol. Hoe helderder het water hoe scherper de vis te zien is.

Laten we maar niet langer om de hete brei heen draaien en de winnaars bekend maken:


3e prijs:De derde prijs gaat naar Nico schuurman. Gefeliciteerd kerel! Wij vonden dit een erg mooie sfeerplaat waar de vis goed is te zien. Wij mogen jou blij maken met een emmer van 5 kg gevuld met tijgernoten van AVK en een tegoedbon van 20 euro in de webshop van MTC!
 


2e prijs:De tweede prijs gaat naar Danny kwakman. Dit is een prachtige foto van de de aanbeet voor de CarpCam. Als je goed kijkt zie je zelfs de rig liggen. Ook jij Danny, van harte! Jij ontvangt 2 emmers van 5 kg tijgernoten van AVK en een tegoedbon van 30 euro die vrij te besteden zijn in de webshop van MTC.
 


1e prijs:


De eerste prijs gaat geheel verdiend naar popp96. Op deze screenshot is goed te zien dat een forse karper pontificaal op de stek gaat liggen en deze rustig leeg vreet. Een hele mooie en duidelijke screenshot! Well done! Jij gaat ervandoor met de prachtige hoofdprijs, namelijk 3 emmers (15 kg) tijgernoten en een waardebon van maarliefst 50 euro aan MTC producten!
 Ik wil iedereen hartelijk bedanken voor het meedoen. We hebben erg veel mooie printscreens en leuke reacties ontvangen. Alleen al hierom gaan we vaker dergelijke acties organiseren.

Zonder onze sponsors is zo'n actie natuurlijk niet mogelijk en daarom geldt voor AVK (Aasvoorkarpers) en MTC (Made to Catch) hetzelfde! Hartelijk bedankt voor het beschikbaar stellen van deze mooie prijzen! Neem eens een kijkje op hun website. De producten liegen er namelijk niet om!

Link: www.aasvoorkarpers.nl & www.mtcbaits.nl
 

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.