Win een Deeper Pro+ Christmas deal

Er zijn natuurlijk diverse manieren om je water in kaart te brengen. Met de Deeper PRO+ kan je dit doen zonder gebruik te maken van een boot aangezien je de Deeper gewoon ingooit met een hengel. Vervolgens haal je hem binnen en lees je alles af via je smartphone. Simpel, gemakkelijk en relatief goedkoop. Ze hebben nu ook een aanbiedingsbundel van de Deeper PRO+ waarbij je er voor ongeveer € 50,- aan accessoires gratis bij krijgt. En het mooiste nieuws, wij geven zo'n set t.w.v. € 229,95 weg aan één van onze volgers!

Met de Deeper PRO+ breng je werpend je stekken in kaart

De Deeper PRO+

De Deeper PRO+ is het vlaggenschip van Deeper, waar het verschil met de Deeper Pro is dat de PRO+ een ingebouwde GPS ontvanger heeft. Je kunt dus je hele water in kaart brengen via de Deeper PRO+  met alleen een hengel en een smartphone of tablet. Een kleine sidenote is natuurlijk wel dat de Deeper een bereik heeft van 100m. Voor de meeste niet direct een belemmering aangezien je dit ook nog eerst moet gooien. Er is ook eventueel een bootsteun te verkrijgen waarbij de maximale afstand van het WiFi signaal natuurlijk wel iets is om rekening mee te houden. Naast de Pro versies heeft Deeper ook nog een Start versie die een bereik heeft van 50 meter en een minder geavanceerde sonar heeft. Dat zie je natuurlijk terug ziet in de prijs.

De oranje night cover is goed zichtbaar

Lakebook

De gegevens worden automatisch gesynchroniseerd naar de servers van Deeper en je kunt ze dus op ieder apparaat bekijken waar je inlogt met je Deeper account. Nadat de gegevens zijn gesynchroniseerd naar de cloud (indien gewenst kan dit ook als je contact maakt met een WiFi verbinding) kan je er zelfs voor kiezen om ze alleen op je telefoon te verwijderen. Ideaal dus als je heel veel wateren in kaart wilt brengen. Naast de Deeper App voor Android of Apple kan je ook alle gegevens bekijken via de Lakebook website. Ideaal dus als je lekker thuis op de bank nog eens alles goed wilt bekijken. Zowel de apps als de website zijn gratis te gebruiken.

In de aanbiedingsbundel zit tijdelijk ook een Gerber multi tool
In de aanbiedingsbundel zit tijdelijk ook een Gerber multi tool

Wat vind je allemaal in de Deeper PRO+ Christmas deal

De Christmas deal heeft dezelfde prijs als een gewone Deeper PRO+, maar je krijgt er dan wel voor een slordige € 50,- aan accessoires bij. Zo krijg je er ook een Night Cover, een smartphone houder en een Gerben multi-tool bij. De Night Cover zorgt er natuurlijk voor dat je Deeper PRO+ ook goed zichtbaar wordt in het donker. Door de doorschijnende oranje cover zie je een knipperende led lamp die je via de app kunt inschakelen (nachtmodus). Op het eerste gezicht ziet de smartphone houder er wat simpel uit en ik werd bijna voor gek verklaard toen ik hem gebruikte, maar je telefoon blijft er bij normaal gebruik gewoon goed in zitten. Binnenkort vind je een volledige review op onze site waar we de smartphone houder ook aan een hufterproef zullen onderwerpen. Als laatste vind je ook nog een Gerber Dime (multitool) in deze bundel.

Met de bijgeleverde smartphone houder monteer je je telefoon op de hengel

Hoe kan je mee doen?

Meedoen is heel simpel. Je hoeft alleen maar in het reactie/commentaar veld onder het filmpje aan te geven waarom jij er eentje wilt willen. Dit kan op onze website, maar ook op onze social media kanalen. Uit alle inzendingen trekken wij op vrijdag 21 december 2018 een winnaar.

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.