WIN een E.C.U. MK1 Compact 2+1 set + Pouches

In de laatste week van het jaar hebben we nog een heel erg vette winactie voor je! Tackle tarts opgelet, want deze winactie mag je niet missen. M2 Bait and Tackle en Edwards Custom Upgrades hebben de handen ineen geslagen en een E.C.U. MK1 Compact 2+1 set in het paars beschikbaar gesteld. Daaarbij zitten ook nog de bijbehorende pouches en een gave baseball cap.

Wat kan je exact winnen?

Nu klonk het natuurlijk al vet dat je een MK1 Compact 2+1 set kan winnen, maar dit is ook nog een paarse versie. Nu zal je misschien denken: “ja, en?” De paarse versie wordt niet meer gemaakt door E.C.U. en je maakt dus kans op een toekomstig collecters item. Al zou het ons niet uitmaken welke kleur je op je bankstick schroeft, die E.C.U.'s zijn gewoon uber vet. De Mk1 2+1 set wordt beschikbaar gesteld door M2 Bait and Tackle, maar dit is niet alles. E.C.U. Zelf maakt deze prijs nog mooier door er ook nog de bijbehorende pouches bij te doen en een baseball cap. De pouches zijn waterdicht en beschermen natuurlijk je beetmelders, maar zoals altijd hebben de producten van Scott nog iets extra's. Deze pouches hebben namelijk ook nog de mogelijkheid om er je hangers in op te bergen. Je hoeft je hangers dus niet meer te verwijderen als je alles aan het opruimen bent.

De E.C.U. MK1 Compact

De kenner zal dit stukje natuurlijk snel kunnen skippen, want de ECU MK1 behoeft eigenlijk geen uitleg meer. Deze beetmelders worden gezien als één van de beste op de markt en worden dan ook niet in massaproductie gemaakt om zo de kwaliteit te waarborgen. De MK1 compact is voorzien van een dubbele 8 magneets-roller wat het dus ook ideaal maakt om met slappe lijnen te vissen en waardoor je nagenoeg geen valse meldingen krijgt. Met 10 volume-, 5 sensitiviteit- en 4 lichtniveaus valt er meer dan genoeg in te stellen. Ook de snag-ears zijn in hoogte verstelbaar. De receiver is ook voorzien van een vibratiestand en heeft een bereik van 40-50 meter. Nu klinkt dit misschien niet heel ver, maar deze is dus echt bedoeld om op je stek te gebruiken.

 

Hoe kan je winnen?

Deze winactie loopt via Facebook en meedoen is heel simpel. Like het Facebookbericht, de Facebookpagina van M2 Bait and Tackle en tag je vismaat die ook kans moet maken op deze gave prijs! Op dinsdag 1 januari maken we via Facebook de winnaar bekend. Veel succes!

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.