En de leukste foto is…

In de afgelopen zeven dagen kon er gestemd worden op de drie genomineerde foto’s. De deelnemer met de leukste inzending wordt beloont met een voucher voor de huur van een complete rubberbootset (incl. dieptemeter en motor) voor een midweek of lang weekend. Deze prijs wordt beschikbaar gesteld door rubberbootverhuur.nl

Het kan dan ook haast geen toeval zijn dat de meeste stemmen zijn uitgebracht op de foto van Dennis van Niekerken. Met deze foto is vastgelegd hoe Dennis een grote vis probeert te bevrijden die zich heeft vastgezwommen aan een boei. Dat gaat natuurlijk een stuk makkelijker met een rubberboot en daarmee is de circel rond. Gefeliciteerd met je prijs Dennis!


Dennis van Niekerken, van harte met deze fantastische prijs


Wij nemen contact met je op voor je adresgegevens. Hierbij willen wij tevens onze sponsor rubberbootverhuur.nl bedanken voor het beschikbaar stellen van de prijs.
 

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.