En de winnaar van de Paasactie is...

In de afgelopen week heb je mee kunnen spelen met onze Paasactie, waarbij een prachtig kledingpakket van CarpFeeling te winnen viel. Veel (trouwe) bezoekers van onze site hebben aan deze prijsvraag meegedaan en er zijn natuurlijk ook veel goede antwoorden binnen gekomen op de redactie. Voordat we de prijswinnaar bekend maken kijken we eerst even naar de goede antwoorden.

In drie artikelen uit de maand april hebben we paaseieren verstopt en om kans te maken op de prijs moest je ons aangeven in welke artikelen jij de eieren hebt gevonden. Dit waren de drie goede antwoorden:

1) Voorjaarsaas - Scopex van Originals

2) Gigantica: nu te reserveren bij The Carp Specialist

3) Nieuwe superaanbieding bij De Tacklebox

En de winnaar is:

Uit alle goede antwoorden hebben we één winnaar geloot die er vandoor gaat met een CarpFeeling kledingpakket, bestaande uit de volgende items:

1x Hoodie ‘karper’ olive
1x Shirt ‘karperkop’ olive
1x CF snapback camo met zwarte klep
1x CarpComic Mok naar keuze

De winnaar van dit mooie pakket is Tom Kriek! Gefeliciteerd met je prijs Tom, wij nemen contact met je op zodat je snel van je prijs gebruik kunt maken.

Niet gewonnen maar vind je onze kleding wel gaaf? Op dit moment zijn diverse artikelen in onze webshop extra gunstig geprijsd. Kijk in onze webshop of er iets voor jou bij zit en bestel snel en veilig.

Tot een volgende winactie!

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.