Er is zoet 'geliked'

Ongeveer twee weken geleden werden wij aangenaamd verrast door een bezoek van niemand minder dan de Sinten zijn pieten. We kregen van hem een fantastische prijs tot onze beschikking, namelijk een week voor twee personen op het prachtige Franse Etang La Saussaie. Om deze prijs op een zo eerlijke mogelijke manier weg te geven gaven we jullie de opdracht de Fanpage van Carping Adventures te liken. Carping Adventures was namelijk is namelijk de verdeler van dit water. Bij het halen van 1500 likes zou er een winnaar worden getrokken.


Helaas voor Carping Adventures hebben we het aantal likes niet gehaald. Best jammer want het was een leuke actie en om over de prijs nog maar te zwijgen. Gelukkig voor alle deelnemers heeft Marc Westenberg besloten om - ondanks het niet halen van de 1500 likes - toch de prijs te verloten. Een bijzonder goed gebaar dacht ik zo!

De winnaar van de like actie van Carping Adventures is geworden: Dennis Lindaart. Dennis wint een reis voor 2 personen naar het bakken water Etang La Saussaie. Van harte gefeliciteerd met deze fantastische prijs. Marc zal spoedig contact met je opnemen en wij zien de foto's van je avontuur wel verschijnen.


Een reis voor twee personen naar het idillische Etang La Saussaie

Wij willen Carping Adventures hartlijk bedanken voor het beschikbaar stellen van deze prachtige prijs!

Link: www.carping-adventures.com


Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.