Logo kenner neemt prijs in ontvangst!

Begin dit jaar zijn we gestart met een gloednieuwe game genaamd de CF Logo Quiz. Een spel voor de diehard logo kenner die zijn kennis op het gebied van karper gerelateerde logo's eens wilt omzetten in een moddervette prijs!

Ondanks dat de eerste Logo Quiz relatief makkelijk was, zo was die tweede quiz toch een stukje pittiger! Dit was niet voor niets want we hadden een hele gave prijs om weg te geven en dat was een handgetekende illustratie van een foto van jouw man-vis foto getekend door niemand minder dan Tim Ellerman Art! Uit de goede inzendingen hebben we een winnaar geloot en dat was Mike Reede!

De afgelopen maanden is Tim Ellerman druk in de weer geweest om de door Mike uitgekozen foto te vereeuwigen in koolstof. Een hele prestatie die mijn inziens zeker is gelukt! Op 29 maart jongstleden heeft Mike de foto in ontvangst genomen van Tim Ellerman en hierbij zijn natuurlijk de nodige plaatjes geschoten. Omdat we jullie ook de foto's niet wilden onthouden, leek het ons leuk om ze op deze manier met jullie te delen.


Het resultaat mag er zeker zijn!


We willen Mike nogmaals feliciteren met deze vette prijs. Dat je handgetekende illustratie maar een mooie plek mag krijgen in huis! Ook willen we bij deze Tim Ellerman bedanken voor het beschikbaar stellen van deze prijs!

Ben je ook geïnteresseerd in een handgetekende illustratie van jouw man-vis foto? Zoek dan snel Tim Ellerman Art op Facebook. Hij is te vinden via deze link:

www.facebook.com/pages/Tim-Ellerman-Art

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.