MEGA WINACTIE: gratis vissen op Carpfarm Lake voor 9 vissers t.w.v. € 2.250,-!

Vanuit The Carp Specialist hebben we in ons 16-jarig bestaan nog nooit zo’n MEGA TE GEK GAVE prijs weg gegeven… dus we zijn er bijzonder trots op om niet 1, 2 of 3 vissers te kunnen verrassen met een gratis visvakantie, maar zelfs 9 vissers! Lijkt u het leuk om alleen of samen met uw visvriend(en) een weekje op één van de mooiste betaalwateren van Nederland te vissen? 

Carpfarm Lake

Als je wilt genieten van de rust, ruimte en ontspanning is Carpfarm Lake echt een aanrader, het domein is namelijk voorzien van een brede bomensingel en volledig voorzien van een hekwerk zodat u kunt genieten van een ontspannen en uitdagende karpervisvakantie. Carpfarm Lake ligt in het mooie rustige Drentse landschap te midden van de weilanden en natuurgebieden aan de rand van de stad Assen. De zandafgraving is kent dieptes tot ruim 15 meter met een heel gevarieerd bodemverloop. Het karperbestand op Carpfarm Lake is uniek te noemen.

In totaal zwemmen er ongeveer 320 karpers op het water. Hieronder diverse pareltjes zoals 4 verschillende Two Tones, rijenkarpers en volschub spiegelkarpers. Tevens zwemmen er twee koi’s van 17 kg en 20 kg. Het gemiddeld gewicht van de karpers op Carpfarm Lake ligt zo rond de 15kg en naar schatting zwemmen er zo’n 15 verschillende 20kg+ers op het water en 4 bekende 25kg+ karpers tot 27,5kg. Naast karper zwemmen er natuurlijk ook andere vissoorten om het water in balans te houden. Zo is er een groot bestand aan snoekbaars, baars en snoek. Tevens zwemmen er grote voorns. Er is geen brasem of zeelt aanwezig op het water.

Faciliteiten

Op het 10 hectare water zijn een zestal ruime stekken (3x 2-persoons en 3x 1-persoons) aangelegd rondom het water die in totaal plaats bieden aan maximaal 9 karpervissers. De faciliteiten zijn netjes, schoon en eenvoudig maar zeker geschikt voor ons als karpervissers die gewend is om zichzelf te redden. Bij de ingang van het domein staat het clubhuis (de Mancave) waar de koffie voor je klaar staat, aas en klein materiaal kunt kopen en ook evt. een boot inclusief elektromotor, accu en dieptemeter kunt huren welke wel aangeraden wordt in verband met de diepteverschillen van het water. Even verderop bevindt zich de doucheruimte welke voorzien is van 2x 220V oplaadpunten. Er is geen vast toilet aanwezig op het domein, maar op iedere stek bevindt zich een mobiel toilet.

Aandachtspunten

  • Het water op Carpfarm Lake is niet drinkbaar,dus neem zelf voldoende water mee om te drinken.
  • Het water is slechts beperkt geopend van juni t/m september in 2020 om de rust voor het aanwezige visbestand optimaal te houden.
  • Dit is absoluut geen water voor de beginnende karpervisser door het grote diepteverloop en grillige karakter van het water.

Meedoen?

Het enigste wat je moet doen is je even inschrijven op deze winactie van The Carp Specialist. Je schrijft je dan ook gelijk in voor hun nieuwsbrief zodat je altijd op de hoogte ben van de laatste nieuwtjes. Het enigste wat je moet achterlaten is je naam, aantal vissers en je e-mail adres. Door dus slechts 4 veldjes in te vullen maak je kans op deze  MEGA TE GEK GAVE prijs met een waarde van maar liefst € 2.250,-!

Klik hier om mee te doen!

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.