Nieuwe ronde, nieuwe vrijkaarten

Belofte maakt schuld. Na het enorme succes van de prijsvraag waarmee je vrijkaarten kon winnen voor CARP ZWOLLE beloofden wij vandaag weer 5 setjes vrijkaarten te verloten. En deze keer geen gewone kaarten maar kaarten voor het zogenaamde VIP arrangement.

Deze VIP kaarten geven je een uur extra op de beursvloer, een natje en een droogje en vele honderden euro's korting bij verschillende standhouders. Een voordeel wat je moeilijk kunt laten liggen dacht ik zo. Wil jij meer weten over deze VIP tickets, klik dan hier.

Wat moet je doen om deze tickets te winnen

Ook voor deze actie hebben we weer een leuke puzzel op poten gezet. Hieronder vind je een afbeelding, met daarop twee karpers die op zoek zijn naar mijn voerstek. Dit valt niet mee, aangezien er maar één route is. Op weg naar mijn rig kom je verschillende letters tegen. Deze letters vormen een woord. Onthoud dat woord goed!

Los deze puzzel op en maak kans op VIP Tickets voor CARP ZWOLLE
Los deze puzzel op en maak kans op VIP Tickets voor CARP ZWOLLE
Foto: Erwin van Hensbergen

Heb jij de route en het woord gevonden? Goed werk! Vul het woord in een reactie onder dit artikel en je speelt automatisch mee voor de VIP Tickets. Mocht je geen Facebook, dan kun je het antwoord ook via ons contactformulier inzenden. 

Uit alle inzendingen selecteren we 5 winnaars die we blij mogen maken met twee VIP-Tickets t.w.v. €50,-. De winnaars worden volgende week dinsdag (04-02-2014) bekent gemaakt. Heel erg veel succes allemaal! 

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.