Pallatrax Winactie

Pallatrax heeft een eigen visie als het aankomt op vissen, waar milieu- en visvriendelijk gecombineerd met natuurlijk voedsel de leidraad vormen. Ze hebben daardoor dus ook diverse producten in hun assortiment die duidelijk anders zijn dan je gewend bent. Hun bekendste producten zijn wel de Stonze, Gripz haken en hun Hidra Range. We mogen namens Pallatrax een pakket weggeven met allerlei producten uit hun assortiment welke een winkelwaarde heeft van maar liefst € 105,-

Wat kan je winnen?

2 * inline Stonze Small (56 gram)
2 * swivel Stonze Small (42 gram)
2 * swivel Stonze Medium (70 gram)
2 * swivel Stonze Large (99 gram)
2 * swivel Stonze Extra Large (124 gram)
2 * Gripz Wide Gape maat 4
2 * Gripz Wide Gape maat 2
1 * Jungle Squabs 22m
1 * Meat Beast Squabs 22m
1 * Jungle Liquidz
1 * Jungle Glug
1 * Gammarus Schrimp - Dried Naturals
1 * Fly Larvae Dried Naturals
1 * Groundbait / Methox Mix Carp Crush
1 * Black snail - Hidra range
1 * Water mussel - Hidra range

Een behoorlijk lijstje met misschien diverse dingen die je niet gelijk iets zeggen. Daarom zullen we diverse producten even iets meer toelichten.

Stonze

Als je ons een beetje volgt dan ken je deze al wel denk ik. Stonze zijn de stenen werpgewichten die ik een tijdje terug al uitvoerig heb gereviewd. Lood is een giftige substantie die eigenlijk niet ons milieu thuishoort en de Stonze is één van de alternatieven. Hiernaast heeft de Stonze nog diverse voordelen. Zo kan je hem ook als methodfeeder gebruiken, soaken in een watergedragen liquid, zal hij niet opvallen voor de vis aangezien het maar een steen is en zinkt hij veel minder hard af naar de bodem. Het vissen op een zachtere bodem is dus veel minder een probleem, want je weet gewoon dat je rig goed ligt. Aangezien dat het een natuurlijk product is zijn de gewichten een indicatie.

De Stonze kan je ook soaken in een watergedragen liquid

Gripz

Iedereen kent natuurlijk weerhaak- en weerhaakloze haken. De Gripz is eigenlijk een derde nieuwe variant. Dit komt door de groeven in de punt op de plek waar normaal gezien de weerhaak zit. Tijdens het (ont)haken heeft het de eigenschappen van een weerhaakloze haak, maar door de groeven heeft hij tijdens de dril wel houvast waardoor de haak niet kan gaan 'wandelen'. Hiernaast zijn ze voorzien van een speciale punt die vlijmscherp is en blijft. In de Gripz uitvoering zijn momenteel drie patterns beschikbaar, namelijk een Wide Gape, Straight Point en een speciale haak voor het vissen op meervallen. Wil je meer weten over de Gripz haken dan verwijs ik je naar de review van Bob.

Squabs, Liquidz & Glug

Squabs is het antwoord van Pallatrax op de boilie. Ze hebben de vorm van een kussentje en het idee hier achter is dat deze meer weerstand bieden in het water tijdens het uitspugen en/of kans hebben in de mond van de karper te worden tegengehouden door de hoeken van de Squab. Een bijkomend of ander voordeel is dat de mooie ronde vormen van een boilie natuurlijk al bekend staan voor mogelijk gevaar bij een karper en het dus ook dressuurdoorbrekend kan zijn om te vissen met een Squab. Hiernaast hebben de Squabs een enorm hoge voedingswaarde. Over de Liquidz kunnen we vrij kort zijn, dit is een liquid zoals je al kunt verwachten. Maar dit is wel een watergedragen liquid en dus geschikt om de Stonze in te soaken. De Glug is een erg dikke en plakkerige glug waardoor deze lang zijn attractie zal afgeven rond je haakaas. Doordat hij erg plakkerig is kan je vervolgens ook je haakaas nog voorzien van Dried Naturals.

Dried Naturals

Zoals de naam al doet vermoeden zijn dit professioneel gedroogde natuurlijke voedselbronnen. In het assortiment vind je bloedworm, maden, watervlieg, vliegenlarven en garnalen. Voedsel wat veel vissen van nature zullen eten. Ideaal dus om te verwerken in de stickmix, spodmix of grondvoer. Ook kan je ze gebruiken om je haakaas of Stonze, welke is gedipt in de glug, te voorzien van wat extra attractie.

Hidra Range

Mosselen en slakken zijn natuurlijke voedselbronnen van de karper met ook nog eens een erg hoge voedingswaarde. Een haakaas wat dus geen argwaan zal wekken op wateren met veel dressuur. De producten van de Hidra range zijn wederom professioneel gedroogd en kunnen makkelijk gehydrateerd worden door ze ongeveer 4 uur in water te leggen. Het is wel aan te raden dit te doen in het water waar je wilt gaan vissen. Natuurlijk kan je dit water ook voorzien van kleurstoffen of liquids om je haakaas nog attractiever te maken. Tim heeft hier een uitgebreide review van geschreven waarin je nog meer informatie kan vinden.

Hoe doe je mee?

Meedoen aan deze actie is heel simpel. Je moet de fanpage hebben geliked van Pallatrax Benelux en ons. Daarnaast moet je nog even de post liken en delen over deze actie. Je kan deze vinden via de volgende link. Nu is het kwestie van wachten tot maandag 4 juni om te zien of je gewonnen hebt. We maken de winnaar bekend op onze Facebookpagina.

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.