Prijswinnaars van de Zunnebeld actie

Het is alweer een week geleden dat we een 'verstoppertje-actie'  hebben gestart op CarpFeeling. De opdracht was vrij simpel. Ergens in de website stond een foto met daarop een wincode. Wanneer je deze foto wist te vinden en deze code zo snel mogelijk naar ons toe mailde maakte je kans op prachtige prijzen, namelijk een Fox Evolution Bedchair, Chair of een CarpFeeling Cap en Muts.


Toen ik vroeg in de morgen mijn laptop openklapte om mijn mail te checken werd ik overspoeld door e-mail. Er was massaal gereageerd door mensen die na een forse zoektocht de afbeelding hadden gevonden. Omdat de eerste drie vinders in de prijzen vielen was de strijd snel beslist. Voor de mensen die de foto niet konden vinden, klik hier om de foto te zien.


1e Prijs:

Michiel Desmedt. Hij had de afbeelding 3 kwartier na de plaatsing van de foto al gevonden. Je bent een Fox Evolution Bedchair rijker. Gefeliciteerd!


2e Prijs:

Steef Zenden. Na precies een uur kreeg ik het mailtje van Steef binnen. Gefeliciteerd met de Fox Evolution Chair.


3e Prijs:

De derde en laatste prijs gaat naar Michel Simon. Van harte met je stijlvolle CarpFeeling Cap & Muts. Vooral die muts komt nou wel goed van pas!


We hopen dat jullie veel plezier hebben met deze fantastische prijzen. Voor de mensen die niets hebben gewonnen, we zullen dit soort acties vaker hebben. Houd de site dus in de gaten!

Zunnenbeld Zwolle, bedankt voor het beschikbaar stellen van de prijzen! Dankzij jullie kunnen we dit soort acties blijven doen!

Deze prijzen zijn beschikbaar gesteld door:Zunnebeld Zwolle

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.