Raad het aantal boilies en win!

Wat een hitte de afgelopen dagen en naast de hitte ook nog eens een record aan zonnekracht. Een beetje bescherming tegen de zon is dan wel zo fijn, daarom geven wij een vette Snapback weg en we doen daar ook nog een 'Chew On This' shirt bij.  Meedoen is eenvoudig en we leggen je hieronder uit hoe alles in zijn werk gaat.

Wat kan je winnen?

Zoals gezegd hebben we een zomers kledingpakket van CarpFeeling voor je geselecteerd. Dit kledingpakket bestaat uit de volgende items:

1x Shirt ‘Chew On This’ olive t.w.v. € 14,95
1x CF snapback camo met zwarte klep t.w.v. € 17,95

Een van de prijzen is deze gave snapback!
Een van de prijzen is deze gave snapback!

Wat moet je hier voor doen?

Raad het aantal boilies in de emmer. Je kunt naar de onderstaande foto kijken of naar het filmpje waarop Edwin de boilies in de emmer stopt. Jouw antwoord stuur je in via één van de volgende opties:

  • Onderaan dit artikel in het antwoord formulier
  • Als reactie op onze Facebook post
  • Als reactie op de YouTube film

Meespelen kan tot en met woensdag 28 juni. Dan bundelen wij de antwoorden en kijken we wie er het dichtste bij zat. Op donderdag 29 juni maken we de winnaar bekend op onze website. Succes!

Ik wil graag op de hoogte blijven van het laatste karpernieuws

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.