Uitslag AVK prijsvraag

De afgelopen twee weken hebben jullie mee kunnen doen aan de tijgernotenprijsvraag. Ruim 250 mensen hebben deelgenomen aan deze actie en de gegokte aantallen liepen behoorlijk uiteen!

Het gros van de deelnemers gokte echter te laag, want het zal je verbazen hoeveel tijgernootjes er nog in zo’n vaas gaan. Een aantal zaten er (heel) ver af. Zo kregen we een inzending van Erik, die zeker wist dat er 13.386 tijgernoten in de vaas zaten. Helaas Erik ;)

De oplettende lezer zal hebben gezien dat er veel kleine tijgernootjes in de vaas verstopt zaten, waardoor het totaal uiteindelijk is uitgekomen op 2066. De deelnemer die hier het dichtste bij in de buurt zat is Willem Tanghe. Hij dacht namelijk dat er 2050 tijgernoten in de vaas zouden zitten.

Willem, van harte gefeliciteerd! De bulkzak tijgernoten van Aas voor Karpers komt jouw kant op. We nemen contact met je op voor de verzending van de gewonnen prijs.


Er zaten precies 2066 noten in de vaas


Middels deze weg willen wij Aas voor Karpers bedanken voor het beschikbaar stellen van deze mooie prijs. Kijk voor meer informatie over de producten van AVK op www.aasvoorkarpers.nl

Tot de volgende keer!

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.