Uitslag King of de Pond prijsvraag

Vorige week lieten we in het artikel 'De producten van King of the Pond' jullie kennismaken met dit Engelse endtackle bedrijf wat naast kwalitatieve producten ook een heel aardig prijsje hanteert. We sloten dit artikel af met een prijsvraag om een aantal van hun, voor Nederland, exclusieve producten  te winnen in een heus endtackle pakket! 
 


De vraag die beantwoord moest worden was als volgt: In hoeveel kleuren zijn de Leadclips en Tailrubbers van King of the Pond verkrijgbaar?
 


Het King of the Pond prijzenpakket


Het goede antwoord op deze vraag was 4 kleuren! Hun Leadclips & Tailrubbers, welke verkocht worden als een setje van 10 stuks, zijn namelijk verkrijgbaar in de kleuren: Clear, Weedy Green, Clay & Sandy. 

Allereerst willen we jullie bedanken voor het enorme aantal inzendingen welke we mochten ontvangen en natuurlijk King of the Pond zelf voor het beschikbaar stellen van de prijzen! Toch kan er maar 1 de winnaar zijn en die iemand is: Maarten Themans

Van harte gefeliciteerd Maarten Themans met de prijzen! Ze zullen zo snel mogelijk jouw kant opkomen!

Ben je buiten de prijzen gevallen? Treur niet want CarpFeeling geeft regelmatig leuke prijzen weg! Stay tuned on CarpFeeling.com!
 

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.