Uitslag prijsvraag: Heb jij het CF kledingpakket gewonnen?

Met een flink pak sneeuw op de wegen zijn een warme trui en een mok voor de koffie of thee goed bruikbaar! Wij gaan één van onze bezoekers blij maken, want het is tijd voor de uitslag van onze winactie. Vorige week stelden we jullie de vraag: "Hoeveel verschillende designs hoodies verkopen we in de CF webshop?"

Vele van jullie deden een gok en het antwoord was natuurlijk op te zoeken in de shop zelf. Het goede antwoord was 10. Onder de juiste inzendingen hebben we één winnaar geloot die er vandoor gaat met het volgende kledingpakket van CarpFeeling!

De prijs

Dit kledingpakket bestaat uit de volgende items:

De winnaar van het pakket is Marissa van Ham! Gefeliciteerd Marissa! Jij ontvangt zo snel mogelijk dit leuke kledingpakket. Dit keer niet gewonnen? Doe dan mee met de lopende prijsvraag van het VBK jubileumboek of bestel jouw favoriete CF kleding in de webshop.

 

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.