Uitslag Korda Underwater 8 prijsvraag

Exact twee weken geleden verscheen onze review van de DVD Korda Underwater 8 en in de tussentijd heb je mee kunnen doen aan de prijsvraag op onze website. De prijsvraag was als volgt: “Op welk water is Korda Underwater 8 opgenomen?” 
 


Het antwoord op de vraag was natuurlijk St. Johns Lake op het Linear Complex. Meer dan tweehonderd deelnemers hadden dit antwoord goed en daaruit hebben we één winnende inzending geloot.

De winnaar van het Korda Underwater 8 prijzenpakket is: Koen ter Borg
 


Van harte gefeliciteerd met je prijs Koen. Jij wint het prijzenpakket, bestaande uit:


• DVD Korda Underwater 8
• Stand out from the crowd t-shirt 
• Een fles Korda GOO (Almond)
• 5 kant en klare IQ D-rigs

 


Een prachtig prijzen pakket, beschikbaar gesteld door Korda


Wij nemen contact met je op voor de verdere afhandeling. Wij willen hierbij Korda Benelux bedanken voor het beschikbaar stellen van deze prijs.

 

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.